SPREKERS

Bas van Hoeve & Michel Lieffering

Design2Gather & BZTRS Agency

Bas van Hoeve

Managing Director at Design2Gather B.V.

Bas is een creatieve innovatie specialist met een passie voor productontwerp, strategisch design en het daarmee creëren van impact. Opgeleid als MSc in Industrial Design is hij de medeoprichter van het productontwerp bedrijf Design2Gather in Shanghai en deed hij ervaring op als Creative director in China in innovatieve productontwikkeling voor massa productie. In 2016 startte hij in Eindhoven het 2e kantoor dat zich specialiseerde in strategisch productontwerp om gebruikersgerichte innovaties voor massaproductie en commercieel succes te ontwikkelen en realiseren. Bas definieert innovatiestrategieën en maakt deze werkelijkheid met meer dan150 producten op de markt en 10 internationale designprijzen. Bas is expert en facilitator in de Visual Commerce expert groep.

Michel Lieffering

Senior Business Innovator at BZTRS Agency

Michel is een ervaren leider en verandermanager in de gehele bedrijfskolom en e-commerce sector. Hij ondersteunt veel organisaties in de strategische transformatie van hun bedrijfsmodellen, om hun waarde te verhogen en de relevantie van hun organisatie te verbeteren. Daarbij ontwikkelde Michel doelen en differentiatie strategieën binnen de organisaties. Verder nam Michel vaak de rol als implementatiecoach op zich, om te zorgen voor een succesvolle integratie van de ontwikkelde strategieën. Michel (MBA) combineert zijn zakelijke ervaring op C-niveau met integere en persoonlijke coaching van alle teamleden om tot resultaatgerichte samenwerkingen te komen.

Bas van Hoeve is expert en Michel Lieffering is voorzitter van de expertgroep Visual Commerce, mede mogelijk gemaakt door BZTRS Agency en Afterpay. Onderdeel van het ShoppingTomorrow-programma.